Denise Rivera, Pascal Binneweg en Don Hofstee

Muzikale reis

Denise Rivera neemt je mee op een muzikale reis door Mexico, Spanje, Brazilië en Argentinië. Het optreden combineert oud en nieuw. Eigen composities worden afgewisseld met bekende Latin nummers waaronder ook enkele klassiekers. De 2 akoestische gitaren geven een warme, unplugged sfeer van relaxte achtergrondmuziek tot up-tempo nummers waarbij de aanwezigen vanzelf uit hun stoel komen. Denise heeft de juiste Latijnse achtergrond om deze muziekstijlen ten gehore te brengen. In alle landen waar ze heeft gewoond heeft ze uitgebreide podiumervaring.

In Spanje heft ze o.a. opgetreden met Nacho Cano (ex-Mecano), Enrique Iglesias, Marta Sanchez, La Unión en Antonio Flores. In Nederland heeft ze gezongen met Jody Bernal, Edsilia Rombley, Cor Bakker and Candy Dulfer. Recent was ze te gast bij het Koninklijk Luchtmacht Orkest. In 2010 zong ze voor Mark Rutte tijdens de start van de verkiezingscampagne.

Het onvergetelijke hoogtepunt voor Denise was het optreden voor Koningin Beatrix tijdens haar bezoek aan Makkum tijdens Koninginnedag 2008, waar ze samen een salsadansje ten tonele brachten.